top of page

Minden ló megérdemli, hogy a legnagyobb mértékben figyelembe vegyék a kondícióját és megfelelően
gondoskodjanak róla.

Azok a lovak, amelyektől a legnagyobb teljesítményt várják el, és amelyek intenzív munkában vannak, a legjobb gondoskodást igénylik.

 

Az a ló teljesít legjobban, amelyik fitt és jól érzi magát. A HorSeMolen
ígérete az, hogy minden ló teljesítményét javítani tudjuk a megfelelő termékekkel és kiegészítőkkel.

Jövőkép & küldetés

Sok (sport)lovat etetnek a konvencionális ismereteken és összetevőkön alapuló takarmánnyal. A nem megfelelő takarmányozás miatt sok lónál egészségi problémák alakulnak ki, és emiatt nem tudnak optimális teljesítményt nyújtani.
Az új, tudományosan bizonyított összetevőkkel a HorSeMolen célja egy olyan új lótáp kifejlesztése, amely javítja a lovak egészségét és teljesítményét.


A HorSeMolen küldetése minőségi lótáp és táplálékkiegészítők kifejlesztése és gyártása a jövőképünk megvalósítása érdekében.

Eljárások

A HorSeMolen innovatív, kiváló minőségű lótápokra és táplálékkiegészítőkre specializálódott. Annak biztosítása érdekében, hogy a takarmány és a táplálékkiegészítők optimális hatékonyságúak legyenek, először mindig elemezzük a ló állapotát. Ily módon minden egyes ló esetében optimális takarmányozási tervet tudunk kialakítani, és a takarmányt, valamint esetlegesen a táplálékkiegészítőket is az adott lóra szabottan tudjuk beállítani. Ennek során figyelembe veszünk minden olyan tényezőt, mint pl. a képzési szint, a képzés típusa, a sport, a sport legmagasabb szintje, és így döntjük el, mi szükséges az egyes esetekben.


A HorSeMolen termékeivel kialakított takarmányozással és takarmányozásii tervvel a ló állapota és ennek nyomán a teljesítménye jelentős mértékben javítható.

ralph1.jpg

Miért a HorSeMolen?

Know-How

ralph2.jpg

A HorSeMolen alapítója, Ralf van Orsouw több, mint 20 év táplálkozás szakértői tapasztalattal rendelkezik. Humán táplálkozási és állat takarmányozási ismereteit összekapcsolta a speciális szakterületével: a ló emésztőrendszerével. Tudja, hogy a ló hogyan és mely traktusban veszi fel a tápanyagokat és hogyan használja fel azokat szokásos és nagy terhelés mellett, így tökéletesen tudja kombinálni a megfelelő tápot és táplálékkiegészítőket, amelyek segítenek a lónak az optimális kondíciója fenntartásában és teljesítménye leadásában.

 

Minden szakág, minden szint és minden ló esetében más a tápanyagszükséglet.
A ló alapkondíciója lényeges kiindulási pontot jelent a helyes takarmányozás kialakításához.

bottom of page